CAZARI TURISTICE

OBIECTIVE TURISTICE

INFO UTILE

Transport



Retete

ADAUGA RETETA     

RETETA ESTE FOLOSITA IN Toate zonele tarii

Fursecuri picante


Timp de executie si complexitate: 30 min
Ingrediente:
200 g făină
100 g unt
150 g telemea uscată, rasă fin
1 lingurita muştar
2 gălbenuşuri
2 linguri seminţe de susan
sare
piper alb



Realizare : 1. Se cerne făina şi se frământă cu untul frecat spumă, telemeaua rasă, un gălbenuş, o linguriţă rasă de sare, un praf de piper şi muştar. Dacă este nevoie, se mai pot adăuga 2-3 linguri de apă. Aluatul trebuie să se lucreze uşor, să se poată întinde. Se acoperă aluatul cu un şervet de bucătărie şi se lasă 10 minute să se odihnească.
2. Se întinde aluatul într-o foaie groasă de 3-4 mm, din care se taie fursecuri. Se aşază într-o tavă unsă cu grăsime şi tapetată cu făină, apoi se ung cu gălbenuş şi se presară cu seminţe de susan.
3. Se coc în cuptorul încins, la foc potrivit, 6-7 minute. Se servesc în ziua următoare.

    IMAGINI RETETA



Recomanda si prietenilor Distribuie pe facebook





Mesaje si opinii


Nu exista mesaje